Опломбування засобів обліку води (лічильників)

            Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.05р. №630 «Про затвердження Правил надання населенню послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення» квартирні засоби обліку (лічильники) беруться виконавцем на абонентський облік.

         Фахівець КП “Галичводоканалу” контактує з мешканцем для уточнення зручної дати і часу візиту. Орієнтовно протягом 30 днів з моменту подання заяви в узгоджений час приїжджає фахівець Галичводоканалу. Мешканець надає паспорт на лічильник або свідоцтво про повірку, де вказана остання дата повірки. Фахівець здійснює опломбування і оформлює акт. З моменту опломбування лічильника розрахунки за спожиту воду та відповідний об’єм стоків здійснюються за показниками лічильника.

          Якщо фахівець при опломбуванні виявить, що лічильник встановлений з порушеннями норм експлуатації чи його цілісність пошкоджена, взяття на облік такого приладу неможливе.

          У випадку усунення аварійної ситуації чи здійснення ремонтних робіт Вам необхідно зняти чи розпломбувати лічильник, Вам слід повідомити про це до КП “Галичводоканал” та одразу залишити заяву на повторне опломбування.


Зразок заяви

 

Директору КП «Галичводоканал»

Нагірняку Л. Б .

__________________________________

(ПІБ заявника)

 __________________________________

(номер тел. заявника)

 

   Заява

Прошу опломбувати мені лічильник за адресою: _______________________________________________________________________________________

                                                                                                                                                 (вулиця, будинок/квартира, населений пункт)

      «____»__________20___року                                                                                                                                                                                    ________________________

                                                                                                                                                                                                                                               (підпис заявника)